Antipasti cu brinza bulgareasca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ptr 6 persoane
  • 1/4 pahar de ulei de masline
  • 2 cepe mari rosii -taiate in8
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura de zahar brun
  • 2 linguri otet balsamic - obisnuit
  • sare,piper
  • 1cutie de rosioare chery
  • frunze de oregano proaspete sau 1lingurita macinat.
  • 200 gr brinza sarata bulgareasca

Mod de preparare

Intr-o tigaie se incalzeste uleiul se adauga ceapa si usturoiul taiat felioare se lasa 3 minute la prajit pina cind ceapa se inmoaie putin.

Se adauga zaharul si otetul se sareaza se pipereaza si se mai lasa 3 minute ca otetul sa scada se adauga rosioarele si se mai lasa 2 minute pina cind si ele incep sa se inmoaie.

Se ia de pe foc se pune intr-o farfurie de servire si se adauga oregano si bucatele de brinza.

Este o salata foarte usoara si aspectoasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise