Bucatile se antricot se trec prin 50 g de faina, se inabusa in ulei cu 100 ml de supa de oase, impreuna cu ceapa se adauga pasta de tomate, boia, ardei si treptat cantitatea de supa de oase: se fierb cca 50 min., iar spre sfarsitul fierberii se adauga vin. Se pregateste sosul alb din unt incalzit, la care se adauga faina dizolvata in lapte; se fierbe cca 30 min. amestecand continuu. Sosul obtinut se raceste si se amesteca cu oua batute. Sunca, cartofi, sare si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se introduce la cuptor cca 30 min.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise