Antricot din vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • antricot de vita
  • supa de oase
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • ardei gras
  • pasta de tomate
  • faina
  • vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Antricoatele se inabusa in 50 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. Separat, se inabusa ceapa si ardeii in 100 ml de ulei si 200 ml de supa de oase, se adauga faina dizolvata in supa de oase (100 ml), pasta de tomate, sarea si cantitatea ramasa de supa de oase. Sosul se fierbe cca 15 min. si se adauga la antricoate impreuna cu piper si cimbru. Se fierbe totul cca 60 min. Spre sfarsit se adauga vin.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise