Aperitiv

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca de praga 400 de grame; 200 de grame gogosari; mustar o lingura.

Mod de preparare

Se ia fiecare felie de sunca si se pune in ea o lingura de maioneza sau 2 si fasii taiate din gogosar. Se ruleaza sul felia de sunca si se prinde cu o scobitoare. Se poate orna cu maioneza si mustar. Se maninca cu cartofii prajiti.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise