APERITIV

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Burete de cascaval - se servesc reci sau calde , la aperitiv , inclusiv intr-un meniu ovolacto-vegetarian
  • Chiftelutele de carne tocata - se pot servi calde sau reci pe platoul de aperitiv
  • Oua umplute - cu compozitie de pate , si servite cu smantana si marar
  • Ciuperci umplute - se umplu cu crema de branza amestecata cu coditele de la ciuperci si mirodenii
  • Rosii umplute - cu branza amestecata cu verdeata
  • Masline
  • Salam uscat
  • Sunca presata umpluta cu salata biof
  • castraveti - taiati in diferite forme

Mod de preparare

Toate se pregatesc cu putin timp inainte de a fi servite, sa nu li se schimbe culoarea, sa nu devina zemoase unele din ele , proaspat este cel mai bun. Pofta buna!!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise