Aperitiv Colina

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua, o lingura de faina, cateva linguri de branza de vaca faramitata, un cartof mic fiert,
  • cateva felii de salam, sare.

Mod de preparare

Se bat separat albusurile spuma si se amesteca cu lingura de faina si branzica.

Galbenusurile se amesteca usor cu cartoful zdrobit bucatele mai mari si un praf de sare.

Se aseaza feliile de salam pe marginea unui castronel, apoi se pune pe fundul castronului amestecul de galbenusuri,

apoi deasupra se toarna usor amestecul de albusuri.Se lasa 5 minute la microunde, se scoate castronelul si se rastoarna usor cu fundul in sus.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise