Aperitiv colorat

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g brinza de vaci
  • 200g brinza burduf
  • 50g unt moale
  • ceapa verde tocata
  • patrunjel tocat
  • boia de ardei dulce
  • frunze de salata verde

Mod de preparare

Brinza,untul si ceapa tocata se amesteca.

Se fac bilute care se dau o parte prin patrunjel tocat iar alta prin boiaua dulce.Se infing in ele scobitori.

Se servesc pe un pat de salata verde.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise