Aperitiv crenvursti in aluat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10 crenvursti;
  • - 1 pachet aluat frantuzesc;
  • - 2 pachet branza topita felii/20 bucati;
  • - 2 oua;
  • - mac,susan,diferite seminte.

Mod de preparare

Crenvurstii se jupoaie de pielita, incercand sa nu le stricam forma. Aluatul frantuzesc se intinde in foaie groasa de 2-2,5 mm grosime. Se taie fasii late de 1,5-2 cm pe lungimea aluatului.

Fiecare crenvurst se infasoara in doua felii de branza topita, dupa care cu atentie se ruleaza fasiile de aluat pe crenvursti, pornind de la un capat, in asa fel incat sa fie acoperit preparatul cu aluat.

Se pregateste o tava de aragaz, se pune hartie de copt, se asaza crenvurstii in tava si se ung cu ou, dupa care se presara cu diferite seminte.

Se dau la cuptorul preincalzit si se coc timp de 15-20 minute pana se rumeneste aluatul.

Se poate face preparatul si cu crenvurstii in coaja, dar trebuie sa ii fierbem inainte circa 7-8 minute in apa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise