Aperitiv cu cas si salam

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cas uscat
  • 300 gr salam
  • 1 lingura faina
  • 5 oua
  • sare, piper (dupa gust)
  • patrunjel, marar etc. (dupa gust)

Mod de preparare

Salamul si casul se taie in cuburi de 1cm dupa care se amesteca cu faina.

Ouale se bat bine, se condimenteaza, se amesteca cu verdeata, se toarna peste salam si cas si se omogenizeaza compozitia.

Se ia o tava de cozonac sau chec, se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si se scutura bine (se poate tapeta si cu hartie de copt).

Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou si se taie felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise