Aperitiv cu cas si salam

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr cas uscat
  • 300 gr salam
  • 1 lingura faina
  • 5 oua
  • sare, piper (dupa gust)
  • patrunjel, marar etc. (dupa gust)

Mod de preparare

Salamul si casul se taie in cuburi de 1cm dupa care se amesteca cu faina.

Ouale se bat bine, se condimenteaza, se amesteca cu verdeata, se toarna peste salam si cas si se omogenizeaza compozitia.

Se ia o tava de cozonac sau chec, se unge cu ulei, se tapeteaza cu faina si se scutura bine (se poate tapeta si cu hartie de copt).

Se toarna compozitia si se da la cuptor la foc potrivit. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca dupa care se rastoarna pe un platou si se taie felii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise