APERITIV CU PESTE - GABRIELA

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg file peste alb congelat ( cod )
  • 3 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 2 legaturi marar
  • 4 linguri ulei masline( sau in amestec)
  • 2-3 rosii
  • condimente de peste

Mod de preparare

Se spala, se taie ceapa si usturoiul in bucati de 3-4 cm si impreuna cu uleiul se pun pe foc imtr-o cratita timp de 10-15 min;

Se ia un vas tip YENA, eventual dreptunghiular,si se asterne pe fundul vasului ceapa si usturoiul distuite;

Se aseaza pestele decongelat, spalat, intreg sau bucati de 3-4 cm( pe latime );

Se pun condimentele;

Se pune apa cat sa acopere pestele;

Se baga vasul la cuptor pentru 30 min;

Cand este aproape gata, se scoate vasul din cuptor si se pun cele doua legaturi de marar intr-un strat, peste care se pun feliile de rosii si se mai baga la cuptor pentru 20 min;

Se poate servi cald pentru o masa usoara de seara, sau rece ca si aperitiv;

Ca si garnitura se poate servi cu cuscus sau orez Basmati

Pofta buna !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise