aperitiv cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii cu sardele in ulei
  • 250 gr margarina
  • 3 oua fierte
  • 3buc castraveti acri
  • 1 mar
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa
  • mustar

Mod de preparare

Se tai bucatele castravetii acri si se storc : marul se da pe razatoare mare ; ouale si ceapa te taie in bacatele mici ;

Intr-un castron se pun sardinele{ se scurge uleiul) se fraca spuma cu margarina : adauga pe rand castravetii, ouale , ceapa, marul, mustar , zeama de lamaie

Crema se pune pe un platou si se tine la rece cel puti 1 ora

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise