aperitiv cu peste

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cutii cu sardele in ulei
  • 250 gr margarina
  • 3 oua fierte
  • 3buc castraveti acri
  • 1 mar
  • zeama de lamaie
  • 1 ceapa
  • mustar

Mod de preparare

Se tai bucatele castravetii acri si se storc : marul se da pe razatoare mare ; ouale si ceapa te taie in bacatele mici ;

Intr-un castron se pun sardinele{ se scurge uleiul) se fraca spuma cu margarina : adauga pe rand castravetii, ouale , ceapa, marul, mustar , zeama de lamaie

Crema se pune pe un platou si se tine la rece cel puti 1 ora

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise