Aperitiv cu Sunculita si Cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cascaval
  • 300g sunculita
  • ceafa
  • piept de curcan(pui)
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • 2-3 linguri faina

Mod de preparare

Se da cascavalul pe razatoare, se taie sunca cubulete. Se freaca galbenusurile cu furculita, se adauga faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pt o ora, la foc potrivit.

Se taie dupa ce se raceste.

Se poate servi impreuna cu alte aperitive intr-o combinatie delicioasa.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise