Aperitiv cu Sunculita si Cascaval

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300g cascaval
  • 300g sunculita
  • ceafa
  • piept de curcan(pui)
  • 4 oua
  • 200g smantana
  • 2-3 linguri faina

Mod de preparare

Se da cascavalul pe razatoare, se taie sunca cubulete. Se freaca galbenusurile cu furculita, se adauga faina, smantana, cascavalul, sunca si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu faina si se da la cuptor pt o ora, la foc potrivit.

Se taie dupa ce se raceste.

Se poate servi impreuna cu alte aperitive intr-o combinatie delicioasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise