Aperitiv de morcovi(Cenouras de Algarve)

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Morcovi
  • usturoi
  • otet
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • telina sau coriandru proaspat
  • sare si piper.

Mod de preparare

Morcovii se curata si se taie rondele mai groase, se fierb in apa cu putina sare groasa.Nu se fierb mult,sa nu se sparga.Se stercoara.Reci,se taie usturoi marunt peste ei,sare,piper,verdeata tocata,ulei de masline si otet dupa gust.Este un aperitiv usor de facut,care poate sta la frigider pana la 5 zile.Aici se serveste cu paine unsa cu unt sau pateu.Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise