Aperitiv din dovlecel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un dovlecel mare sau mijlociu 4~5 catei de usturoi 2 rosii mari 1 lingura de patrunjel taiat marunt 2 lingura otet 25~30 gr. apa 1 lingurita ulei de masline ( optional ) 2 picaturi miere de albini

Mod de preparare

Se taie fisii subtiri dovlecelul

si se prajeste la foc moderat pana devine un pic ruman

apoi se pune sa se scurga de ulei

se prajeste rosia

taiata rondele

pana i-si schimba culoarea .

Punem dovlecelul pe o scandura si il presaram cu sare dupa gust, dar nu exagerat , luam o rondela de rosie scoatem de pe ea coaja si o punem pe dovlecel

rulam dovlecelul si il punem pe o farfurie. Dupa aceasta facem sosul din usturoiul pisat

apa+otet+ulei+2 picaturi de miere+patrunjel taiat marunt si stropim dovleceii cu aceasta compozitie . Acest aperitiv este foarte gustos si se serveste la mese festive precum si la o pofta de fiecare zi.

Pofta mare !

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise