Aperitiv muzical (cu ton)

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cutie de ton in ulei
  • o ceapa rosie sau praz
  • un ardei gras
  • zeama de la o lamaie
  • sare, piper
  • boia de ardei dulce

Mod de preparare

Se taie ceapa solzi foarte subtiri (sau prazul deasemenea rondele subtiri). Se spala ardeiul,se taie in doua pe lung, se curata si se taie deasemenea fideluta. Se amesteca pestele cu ceapa (prazul), ardei, sare, piper, boia si zeama de lamaie. Se amesteca lejer, nu se bate, nu se freaca. Dupa preferinta se pot adauga cateva picaturi de tabasco sau ardei iute tocat foarte marunt. Mmmmm.....mananci si canti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise