Aperitiv "Omuleti"

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g sunca presata de pui patrata (format mic)
  • un pachetel feli de cascaval Hohland
  • un castravete
  • cateva rosi cherry
  • un morcov
  • un ardei gras rosu
  • margarina sau unt la temperatura camerei
  • Ustensile:
  • cutit pentru uns
  • scobitori
  • un platou

Mod de preparare

Am numit acest aperitiv "omuleti".Defapt nu eu l-am numit asa ci un prieten de familie care s-a laudat la toata lumea spunand ca a mancat "omuleti" si punand-o pe sotia sa sa ii pregateasca si ei.E un preparat delicios,usor si racoros mai ales cand avem o masa incarcata.

Feliem sunca de pui (in cazul in care nu o cumparam gata feliata).Taiem castravetele si morcovul in feli subtiri,rosioarele cherry in jumatati si ardeiul gras in cubulete.Taiem feliile de cascaval de dimensiunea feliilor de sunca.

Montarea:

Ungem o felie de sunca cu margarina (sau unt la temperatura camerei),adaugam o felie de cascaval apoi iar una de sunca si tot asa pana ajungem la inaltimea dorita. Introducem o scobitoare in mijloc si infigem o feliuta de castravete,o jumatate de rosie cherry,o feliuta de morcov si un cubulet de ardei rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise