Aperitiv oua han tatar

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 10 oua;
  • - 2 conserva de ton;
  • - 50 grame capere;
  • - 100 grame maioneza;
  • - verdeata proaspata (marar, patrunjel, tarhon),

Mod de preparare

Conserva se desface, se scurge uleiul din ea, se marunteste tonul, daca este bucati si se amesteca cu maioneza.

Se pregateste o farfurie platou, se intinde pe suprafata ei pasta preparata mai sus si ornamental se aseaza ouale ochiuri, de jur-imprejur pe pasta.

Se presara capere si verdeata proaspata pe deasupra.

Preparatul se poate pune si in farfurii mai mici, in asa fel incat sa fie o portie pentru fiecare invitat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise