aperitiv pescaresc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie ficat de cod afumat
  • 1 somon marinat
  • 1 cartof fiert mic
  • 50 g icre
  • usturoi
  • suc de lamaie
  • ulei de masline
  • cateva masline negre si verzi
  • ceapa verde
  • morcov ras
  • paine integrala/neagra sau secara

Mod de preparare

Icrele se freaca bine cu usturoi ras, cartof fiert, suc de lamaie,ulei si putina apa minerala pana capata consistenta unei maioneze. Se adauga somonul taiat fasii subtiri ficatul de cod stropit cu lamaie,maslinele taiate bucatele, ceapa verde tocata si morcov ras.

Se fac tartine cu felii groase de paine integrala si se orneaza cu rondele de rosii/ardei rosu picant.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise