Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -150 gm telemea de oaie
  • -1 fir de ceapa verde
  • -1/2 ardei verde mic
  • -1 rosie mica
  • -1 lingurita oregano verde
  • -1/2 lingurita seminte de susan
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 ardei rosii iuti
  • -1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • -piper proaspat macinat

Mod de preparare

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita.

Se taie marunt ardeiul verde,ardeii iuti, rosia si ceapa verde.

Se adauga in bol impreuna cu condimentele si se amesteca bine.

Se orneaza dupa gust.

Pofta buna!

Shankalish este un aperitiv nelipsit de la mesele si bufeturile din restaurantele arabe.

Este foarte aromat si aspectuos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise