Aperitiv picant cu telemea de oaie-“Shankalish”

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -150 gm telemea de oaie
  • -1 fir de ceapa verde
  • -1/2 ardei verde mic
  • -1 rosie mica
  • -1 lingurita oregano verde
  • -1/2 lingurita seminte de susan
  • -1 lingura ulei de masline
  • -2 ardei rosii iuti
  • -1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • -piper proaspat macinat

Mod de preparare

Telemeaua se pune intr-un bol si se sfarama cu o furculita.

Se taie marunt ardeiul verde,ardeii iuti, rosia si ceapa verde.

Se adauga in bol impreuna cu condimentele si se amesteca bine.

Se orneaza dupa gust.

Pofta buna!

Shankalish este un aperitiv nelipsit de la mesele si bufeturile din restaurantele arabe.

Este foarte aromat si aspectuos.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise