Aperitiv rece cu ton

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 cutie de ton in suc natural (sau in ulei)
  • -3 cartofi
  • -1 ceapa rosie
  • -150g masline verzi
  • -1 lamaie
  • -3 linguri cu ulei
  • -patrunjel verde
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se fierb cartofii cu tot cu coaja in apa cu sare. Se scurge apa, se curata de coaja si se taie cubulete. Se scurge tonul din corserva de ton, se taie pestele bucati si se adauga peste cartofi. Se adauga ceapa taiata rondele subtiri, maslinele taiate feliute, patrunjelul tocat, ulei, sare si piper dupa gust. Se stoarce jumatate de lamaie, iar cealalta jumatate se taie patratele si se adauga peste celelalte ingrediente. Se amesteca cu grija ingredientele sa nu se sfarame.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise