aperitive.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1-2 baghete
  • 400 g sunca de Praga
  • 200 g salam de porc
  • 200 g cascaval
  • 2-3 castraveti
  • 1 lamaie
  • 1 salata
  • 100 g unt
  • cateva clatite.

Mod de preparare

Slapa bine castravetii, curata-i de coaja, dupa care taie-i rondele. Stropeste-i cu putina zeaza de lamaie si lasa-i la rece 10-15 minute.

Intre timp, taie bagheta in bucati. Intinde untul pe fiecare bucata, dupa care asaza alternativ felii de cascaval, sunca, salam.

Intre ele pune rondele de castravete. Prinde cu scobitori si decoreaza cu felii de castravete si rosii chery. Daca ti-au mai ramas cateva clatite, umple-le cu cascaval si fasii de sunca si salam.

Poti chiar sa le bagi la cuptor 2-3 minute sa se topeasca cascavalul. Asaza-le apoi pe un platou pe pat de salata verde.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise