Aperol Spritz

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 50 ml Aperol;
  • - 40 ml vin alb sec;
  • - zeama de la o portocala mica stoarsa;
  • - 30 ml apa minerala;
  • - cu sau fara cuburi de gheata.

Mod de preparare

Turnati Aperolul in paharul de vin, apoi adaugati vinul, sucul de portocale si la final apa minerala si cuburile de gheata daca le agreati. Se poate si fara, e superba oricum. Se serveste cu multa voie buna, si praline condimentate absolut delicioase.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise