Se preincalzeste cuptorul la 220*C
Se amesteca merele taiate cu zaharul si scortisoara; intr-o
cratita/recipient ( care sa fie Ok pus la cuptor ) se topeste untul si se adauga merele cu zaharul si scortisoara. se calesc putin.
Pentru aluat ( batter) : se amesteca cu blenderul toate ingredientele .Se toarna peste merele calite in unt.
Se coace cam 18-20 min. NU deschideti cuptorul absolut deloc in timpul acesta.
Se serveste zu zahar pudra.
*inainte de a o da la cuptor, de obicei eu arunc capsuni sau zmeura sau
afine peste ( depinde ce am). Am facut chiar si cu nuca pisata.
* noi am servit-o si cu iaurt (foarte rece) de vanilie.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise