Preparare Blat:
Se bat 6 albuse tare cu 6 linguri de zahar se adauga cana de rahat , cana de nuca cele 6-7 linguri faina si praful de copt.
Se toarna intr-o tava unsa si tapitata si se da la cuptor la foc potrivit.
Preparare Crema:
6 galbenuse se bat pe baie de abur cu 6 liguri de zahar si cele doua vanilii pina se ingroasa.
Cind s-a racit se adauga untul frecat spuma.
Se ia o foaie de napolitana se pune 1/2 din crema peste ia se pune blatul , peste blat se intinde cealalta 1/2 din crema pe urma se pune cealalta foaie de napolitana.
Se poate lasa asa sau se pote face si o glazura de ciocolata,care se toarna peste ia.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise