Ardei capaciti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 ardei grasi
  • 4 frunze de varza alba
  • 1 morcov
  • 1-2 lingurite zeama de lamaie
  • 3 oua
  • 3 frunze salata verde
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Cureti ardeii de cotoare, ii speli si ii lasi la scurs pe o farfurie.Separat, fierbi ouale, le cureti de coaja cand sunt gata si le tai felii.Speli apoi frunzele de varza, le tai fasii si le freci cu putina sare ca sa se inmoaie.Dai morcovul ( curatat) pe razatoare, il adaugi peste varza cu zeama de lamaie, ulei si sare daupa gust si amesteci. Umpli ardeii cu salata de legume,le pui capacele din feliile de ou ( de aceea se cheama capaciti ) si il asezi pe platou cu frunze de salata.Trebuie sa stea la rece circa 30 de minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise