ardei cu branza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei (trei culori diferite)
  • 200 g de branza telemea de oaie
  • 100 g de unt
  • boia
  • marar si galbenus de ou fiert.

Mod de preparare

Se freaca branza cu untul pina devine spuma. Se imparte compozitia in trei parti egale, o parte se amesteca cu marar tocat fin, o parte se amesteca cu boia si o parte se amesteca cu galbenus de ou si se obtine trei paste de trei culori cu care se umple ardei. Se pun la rece citeva ore sa se intareasca untul si apoi se taie rondele ardei.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise