Ardei cu umplutura picanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 ardei grasi
  • 2 oua fierte tari
  • 1/2 lingura mustar
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ceapa tocata fin
  • 150 gr parizer
  • 1 lingura marar tocat
  • 6 masline
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu mustarul si untul, pasta obtinuta se amesteca cu ceapa,mararul,parizerul tocat foarte marunt,sare si piper dupa gust.

Ardeii se spala, se scoate cotorul si semintele, se umplu cu pasta obtinuta, se tin in frigider cam 2 ore.

Se taie in jumatati, se aseaza in farfurie pe salata verde si se garniseste cu jumatati de masline.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise