Ardei de vara umpluti(4 portii)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 ardei grasi rosii sau galbeni
  • 2 rosii
  • 200g branza de vaci
  • 1 catel usturoi
  • cimbru si rozmarin tocat
  • 1 lingura rondele de ceapa verde
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Intr-un castron se amesteca branza de vaci cu usturoiul pisat,cimbru,rozmarin,2 linguri ulei de masline;se amesteca bine,se condimenteaza.

Ardeii se taie in doua,se curata de seminte(nu li se taie codita) si se spala.Jumatatile de ardei se umplu cu crema de branza.;se asaza felii de rosii, si se mai condimenteaza.

Ardeii se pun intr-o forma de sufleu unsa,se stropesc cu o lingura ulei de masline si se coc in cuptor 15-20 minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise