ARDEI GRAS APERITIV

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ardei gras
  • morcov ras
  • varza alba tocata
  • varza rosie tocata
  • smantana
  • mustar
  • ulei de masline
  • otet de mere sau otet balsamic
  • sare,piper,cimbru

Mod de preparare

Ardeii se spala ,se indeparteaza cotoarele si semintele.

Separat se pregateste compozitia cu care se vor umple ardeii.

Se amesteca morcovul ras,varza alba tocata,varza rosie tocata si se leaga cu sosul format din smantana,mustar,ulei,otet,sare,piper,cimbru.

Este un preparat usor de pregatit si foarte sanatos.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise