Ardei gras umplut cu branza

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ardei gras
  • branza (telemea sau branza de vaci)
  • sare
  • marar
  • rosii

Mod de preparare

Se spala ardeii si se taie pe lung in jumatati, dupa care pregatim crema de branza cu verdeata. Se freaca branza cu putina sare si cu mararul. Dupa ce am pregatit crema de branza incepem sa umplem jumatatile de ardei cu crema de branz si la sfarsit ii ornam cu felii de rosii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise