Ardei prajiti in sos de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ----7 ardei verzi(cornul caprei)----2 catei de usturoi----1 rosie---sare ----ulei de masline 3 linguri---ulei pt prajit.

Mod de preparare

---Ardei ai prajim pe ambele parti in ulei incins dupa care ai asezam pe un platou ,ai presaram cu sare si ai lasam sa se raceasca.---An acelasi ulei unde am prajit ardeii punem rosia intreaga si acoperim cu un capac (deoarece incepe sa sara uleiul foarte tare ,si o facem pe toate partile .scoatem pe o farfurie si lasam sa se raceasca.Apoi decojim ardei ai punem intr-un castronel...Rosia o decojim si pe ea si cu ajutorul unei furculite o pisam bine pina ce devine un sosulet...adaugam sare , uleiul de masline,cei doi catei de usturoi curatati si dati pe razuitoarea cu ochiuri mici si amestecam bine--Apoi rasturnam sosul peste ardei.. Servim ca atare sau la diferite feluri de mincare precum tocanita ,fasolica etc.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise