ARDEI UMPLUT CU PASTA DE BRANZA SI MASLINE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Se poate folosi ardei gras(verde,rosu,galben) si ardei capia rosu,verde
  • 300 g ardei gras verde
  • 150 g branza telemea de vaca,oaie sau capra
  • 150 g branza proaspata de vaci
  • 150 g masline
  • un cubulet de unt cca 50 - 60 g
  • o legatura marar verde
  • sare,piper,cimbru dupa gust

Mod de preparare

Ardeii se spala,se curata de cotoare,seminte si se taie pe jumatate sau in sferturi.

Branza telemea se da pe razatoare,branza de vaci se scurge bine si se amesteca impreuna cu untul pana se omogenizeaza.

Maslinele se spala,se oparesc ,se racesc,se scot samburii, se toaca marunt ,se amesteca cu pasta de branza si se adauga si mararul tocat marunt.Se potriveste de sare,piper si cimbru dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise