Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei mari
  • 400g ciuperci
  • 50g margarina
  • sos de rosii
  • 1 ceasca orez
  • 50ml ulei
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se spala si se curata de seminte.Orezul se fierbe pe jumatate.Ciupercile se taie marunt si se fierb inabusit.Se amesteca intr-un bol ceapa tocata fin,ciupercile ,orezul,patrunjelul,sarea si piperul.Se umplu ardeii si se pun in tava.Deasupra se toarna margarina topita , uleiul si sosul de rosii .Se dau ardeii la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise