Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 ardei mari
  • 400g ciuperci
  • 50g margarina
  • sos de rosii
  • 1 ceasca orez
  • 50ml ulei
  • 2 cepe
  • patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ardeii se spala si se curata de seminte.Orezul se fierbe pe jumatate.Ciupercile se taie marunt si se fierb inabusit.Se amesteca intr-un bol ceapa tocata fin,ciupercile ,orezul,patrunjelul,sarea si piperul.Se umplu ardeii si se pun in tava.Deasupra se toarna margarina topita , uleiul si sosul de rosii .Se dau ardeii la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise