Ardei umpluti cu ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei
  • 1 kg ciuperci de preferinta pleurotus
  • un dovlecel
  • suc de rosii
  • chilli
  • sare piper
  • ceapa cui ii place
  • cativa catei de usturoi

Mod de preparare

Se curata ardeii de seminte si se spala, se spala ciupercile, se curata dovlecelul, se toaca marunt ciupercile, se rade dovlecelul,se adauga ceapa tocata fin,se pune sare ,piper si chilli dupa gust,se umplu ardeii cu ciupercile amestecate cu dovlecel si ceapa,se pun intr-o cratita la cuptor in sos de rosii cam 500 ml,se da la foc mijlociu jumatate de ora,se pun cateii de usturoi curatati se mai lasa un sfert de ora,daca e cazul si in functie de gust se mai pune un pahar de suc de rosii,se orneaza dupa gust cu patrunjel sau marar tocat fin,se serveste cu iaurt.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise