Ardei umpluti cu ciuperci in stil bavarez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 ardei grasi rosii,
  • 8 chifle vechi de 1 zi,
  • 8 linguri unt,
  • 2 oua,
  • 200 g ciuperci,
  • 2 cepe,
  • 2 catei de usturoi,
  • 2 linguri patrunjel tocat,
  • 250 ml lapte fierbinte,
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara,
  • 400 ml supa de legume.

Mod de preparare

Capacelele de la ardei se taie, iar ardeii se curata de seminte. Se taie cubulete painea si se rumeneste in 4 linguri unt.

Se curata ciupercile si se taie jumatati. Ceapa si usturoiul se toaca. Ciupercile se calesc in 2 linguri de unt, apoi se pune ceapa si usturoiul. Se amesteca toate cu patrunjelul, cuburile de paine, laptele si ouale. Se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Ardeii se umplu si apoi se asaza intr-o forma de sufleu. Deasupra ardeilor se presara fulgi de unt. Se asaza capacelele ardeilor si se toarna supa. Se acopera cu un capac si se fierb 30 minute, apoi se scoate capacul si se mai fierbe 10 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise