Ardei umpluti cu ton si creveti

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 ardei grasi
  • 1 cutie ton maruntit in ulei
  • 1 cutie creveti
  • 100g masline
  • 200g maioneza
  • 2 fire ceapa verde
  • 6 fileuri de ansoua sau sardele

Mod de preparare

Ardeii ii taiem in doua pe lung,scoatem cotorul si semintele.Crevetii si ceapa verde se taie bucati mici.Amestecam 1/2 din cantitatea de maioneza cu ceapa,tonul si crevetii.Uumplem ardeii cu aceasta compozitie,acoperim cu restul de maioneza si ornam cu fileurile de ansoa si felii de masline.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise