Ardei umpluti cu urda

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr ardei gras
  • 100 gr ardei kapia
  • 400 gr urda
  • 100 gr iaurt
  • 1 legatura de ceapa
  • 10 ml sos soia
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper

Mod de preparare

Se amesteca urda,iaurtu,sarea,piperul si sosul de soia pana devine o pasta.Ceapa se taie rondele iar ardeiul cubulete mici si se amesteca cu crema de urda.Ardei se curata de miez i se umple cu compozitia de urda.Dupa ce sau umplut ardei se pun la frigider si se serves reci

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise