Ardei umpluti la cuptor

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 15 ardei grasi
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 gulie mica
  • 500 g rosii
  • 250 g orez
  • ulei, sare, piper

Mod de preparare

Se curata ardeii. Se fierbe orezul pe jumatate, apoi se caleste putin. Se toaca ceapa, morcovii si gulia si se calesc, apoi se adauga 3 rosii raiate cubulete. Dupa ce s-au calit se adauga orezul, sare si peper dupa gust. Se poate adauga boia de ardei. Apoi se lasa sa se raceasca. Se umple fiecare ardei cu compozitie si se puna capac cate o felie de rosie. Intr-o tava se aseaza ardeii, iar printre ei se adauga rosiile ramase taiate bucati mici. Se adauga ulei si aproximativ o cana de apa. Se dau la cuptor aproximativ 40 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise