Arici de mascarpone

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g biscuiti simpli 1 fiola esenta de rom 1 fiola esenta de vanilie 1 cescuta de lapte
  • 1 lingura zahar pudra
  • 2 ciocolate-una amaruie cu nuci si alta cu caramel si alune
  • 1 cub de unt/ margarina Rama
  • 1 lingura cacao
  • fulgi de cereale cu cacao.

Mod de preparare

Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem crema de mascarpone cu cacao.Frecam bine crema mascarpone cu 1 lingura de cacao si 1 lingura de zahar pudra.Apoi orna deasupra cu aceasta crema si decoram in forma de arici folosind fulgi de cereale cu cacao drept tepi, ochi si botic.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise