ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de aripioare de pui
  • -100g cascaval
  • -3 oua
  • -200g pesmet
  • -3 linguri faina
  • -300 ml ulei
  • -1 lingura boia de ardei
  • -sare
  • piper

Mod de preparare

Speli aripioarele si le usuci cu un servet.Le presari cu sare si piper tinand cont ca vei folosi si cascaval si boia.

Dai cascavalul pe razatoare si amesteci cu boia si pesmet.Treciaripioarele prinfaina ,ou batut si amestecul cu pesmet.

Le prajesti in uleiul incins pana devin rumenesi le scoti pe servetele absorbante.Le poti servi cu legume proaspete.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise