ARIPIOARE DE PUI IN CRUSTA DE CASCAVAL

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -20 de aripioare de pui
  • -100g cascaval
  • -3 oua
  • -200g pesmet
  • -3 linguri faina
  • -300 ml ulei
  • -1 lingura boia de ardei
  • -sare
  • piper

Mod de preparare

Speli aripioarele si le usuci cu un servet.Le presari cu sare si piper tinand cont ca vei folosi si cascaval si boia.

Dai cascavalul pe razatoare si amesteci cu boia si pesmet.Treciaripioarele prinfaina ,ou batut si amestecul cu pesmet.

Le prajesti in uleiul incins pana devin rumenesi le scoti pe servetele absorbante.Le poti servi cu legume proaspete.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise