Avocado cu ton

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 buc. avocado,
  • 2 conserve ton in suc propriu,
  • zeama de lamaie,
  • sare,
  • piper

Mod de preparare

Se taie fructul de avocado in doua, longitudinal, se indeparteaza samburele, se scoate miezul cu o linguita, intr-un castron. Atentie, nu atuncati cojile!!!

Separat, se scurge tonul, se amesteca cu putina zeama de lamaie, cu sare si piper.

Puneti tonul preparat peste miezul de avocado si amestecati pana obtineti o pasta. Apoi, umpleti cojile de avocado cu pasta rezultata.

Se tin la frigider pana se racesc! Reteta din R. D. Congo!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise