Pe fundul unei tavi unse cu unt (margarina) topit se aseaza 3 foi de placinta, cu grija ca fiecare foaie sa fie unsa cu unt. Peste cele trei foi suprapuse se presara o parte din nucile (alunele) macinate. In felul acesta se aseaza foile de placinta pana cand deasupra se termina cu foi. Cu un cutit foarte bine ascutit se taie in bucati patrate. Se stropeste cu untul ramas, topit si infierbantat. Dupa ce untul a fost absorbit de foi, tava se pune la cuptor si se coace la foc domol. Cand este gata se scoate din cuptor, se stropeste cu siropul clocotit, bine legat si amestecat cu apa
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise