Bagheta cu ciuperci

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 350 g carne tocata in amestec
  • 2 cuburi brinza topita cu ciuperci
  • 3 linguri ketchup
  • 100 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1/2 castravete crud
  • 50 g cascaval
  • 2 piinici bagheta

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la calit in ulei incins, se adauga carnea si se prajeste bine, amestecind incontinuu. Se adauga apoi brinza topita, ketchup-ul si ciupercile tocate foarte subtire. Castravetele se taie feliute. Piinicile se taie in doua pe lungime. Se asaza cu partea taiata in sus, in tava unsa cu putin unt. Se pun deasupra cateva feliute de castravete apoi umplutura de carne. Se rade cascaval si se coc 10 min.

Se servesc calde sau reci. Reteta este pentru 2-3 persoane.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise