Baghetă cu măr, țelină și hrean

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta,
  • 2 cartofi,
  • 1 telina mica,
  • 1 mar,
  • 1 radacina mica de hrean,
  • 1 lingura mustar (eu nu am mai pus),
  • 75 g margarina,
  • frunze de telina,
  • sare.

Mod de preparare

Mai intai fierbem cartofii (spalati, curatati de coaja, taiati sferturi) in apa usor sarata; ii zdrobim cand sunt gata si ii amestecam cu 50 g margarina.

Curatam telina, marul si hreanul; spalam frunzele de telina.

Radem fin hreanul, iar marul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mari.

Taiem marunt frunzele de telina.

In piureul de cartofi incorporam hreanul, telina si marul rase, verdeata, (mustarul) si sare dupa gust.

Taiem bagheta in 5 (6) bucati si indepartam miezul; umplem bucatile de bagheta cu compozitia de cartofi si le asezam intr-o tava unsa cu margarina ramasa. Dam vasul la cuptor 15 minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise