Baghetă cu măr, țelină și hrean

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta,
  • 2 cartofi,
  • 1 telina mica,
  • 1 mar,
  • 1 radacina mica de hrean,
  • 1 lingura mustar (eu nu am mai pus),
  • 75 g margarina,
  • frunze de telina,
  • sare.

Mod de preparare

Mai intai fierbem cartofii (spalati, curatati de coaja, taiati sferturi) in apa usor sarata; ii zdrobim cand sunt gata si ii amestecam cu 50 g margarina.

Curatam telina, marul si hreanul; spalam frunzele de telina.

Radem fin hreanul, iar marul si telina le dam pe razatoarea cu gauri mari.

Taiem marunt frunzele de telina.

In piureul de cartofi incorporam hreanul, telina si marul rase, verdeata, (mustarul) si sare dupa gust.

Taiem bagheta in 5 (6) bucati si indepartam miezul; umplem bucatile de bagheta cu compozitia de cartofi si le asezam intr-o tava unsa cu margarina ramasa. Dam vasul la cuptor 15 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise