Bagheta umpluta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 paine bagheta
  • 300g crema de branza
  • 100g branza sarata
  • 150g smantana
  • 100g sunca de pui
  • 50g masline fara samburi
  • 1 legatura mica de patrunjel verde
  • 1 ardei rosu copt
  • 50g unt la temperatura camerei
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput taiem bagheta in 2 si o scobim de miez, dar cu grija sa nu o rupem.

Intr-un bol punem crema de branza, impreuna cu branza sarata pe care am dat-o prin razatoare, untul si smantana, iar peste lactate adaugam, patrunjelul tocat marunt, maslinele, ardeiul copt si sunca de pui taiate cuburi, presaram putin piper si incepem sa omogenizam bine toate ingredientele din bol. Cu aceasta compozitie umplem ambele jumatati de bagheta, apoi le invelim in folie de plastic si le dam la frigider pentru cca.3 ore pana se intareste crema si paine se inmoaie putin.

Este o reteta foarte gustoasa si excelenta pentru sarbatori sau o masa festiva.

In compozitie se mai pot pune dupa preferinte ciuperci, ceapa verde, marar, porumb fiert sau sunca de pui sa o inlocuiti cu cea de porc, oricum, orice varianta este minunata!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise