Bagheta umpluta cu somon afumat

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta,
  • 150g.branza cu ierburi si usturoi,
  • 100g.unt,
  • 100g.gruyere ras ,
  • 1 lingurita mustar,
  • 2 oua rascoapte,
  • 100g.somon afumat,feliat,
  • 1/2 lingurita de cimbru;

Mod de preparare

1.Se taie bagheta in doua.O jumatate de bagheta se scobeste de miez .Apoi, se aseaza 50g.felii de somon afumat.

2.Se amesteca restul de ingrediente(ouale se taie cubulete) si se pun peste somon ,se acopera cu cele 50g. felii de somon ramase si peste toate acestea se aseaza cealalta jumatate de bagheta.

3.Se infasoara bagheta in folie de aluminiu si se coace la cuptor 30 minute,la 180*C.

4.Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se indeparteaza folia de aluminiu si se tine la frigider 2-3 ore.

5.Se taie cu un cutit ascutit in felii.Se serveste pe platou ornat cu boabe de struguri si masline.

Este un aperitiv excelent.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise