Bagheta umpluta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bagheta, 250 gr piept de pui fiert fara piele si oase, 1 fir de praz gros ( doar partea alba), taiat marunt, 2 morcovi medii taiati marunti,
  • 200 gr brinza crema, 1/2 telina medie taiata marunt, sare, piper

Mod de preparare

Se taie bagheta in doua si se scoate cu grija miezul. Miezul se marunteste si se amesteca cu celelalte ingrediente. Se umplu cu grija cele doua jumatati de baghete, indesindu-le foarte bine. Se ruleaza in folie de aluminiu si se tin la frigider cel putin 2 ore inainte de a se consuma. Se taie cu grija in felii.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise