Baghete din foietaj

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • •1 pachet foietaj
  • •300 gr bacon feliat
  • •200 gr cascaval ras
  • •1 ou
  • •ketchup
  • •oregano

Mod de preparare

Dezghetam aluatul de foietaj, ungem jumatate de foaie cu ketchup, asezam baconul si presaram cascavalul. Jumatatea cealalta o pensulam cu apa si acoperim cu ea partea umpluta.

Taiem apoi aluatul felii, il rasucim putin, il ungem cu ou si presaram oregano.

Se dau la cuptor pana se rumenesc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise