Baileys cheesecake

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1/2 pachet biscuiti digestivi
  • un pachet biscuiti cu ginger
  • 3 linguri unt
  • 2 linguri zahar cu rom
  • 3 branza philadelphia
  • 3 oua
  • 75g lichior baileys
  • zahar
  • ciocolata

Mod de preparare

Se sfarama biscuitii, se amesteca cu untul si 2 linguri de zaharul si se formeaza baza, se da la cuptor pt 10 min. Se scoate si se lasa la racit.

Se mixeaza branza cu zaharul pana devine o crema uniforma si se adauga ouale si lichiorul mixandu-se in continuare cand pasta este uniforma se aseaza peste baza.

Se topeste ciocolata si se toarna peste crema.

Se da la cuptor pt 45 min pana cand e copt.

Specific irlandez

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise