Bame cu carne de vita

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita
  • bame
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • rosii
  • lamaie
  • sare
  • sare de lamaie
  • otet
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Carnea se sareaza si se inabusa impreuna cu ceapa in ulei cu putina supa de oase cca 30 min. Se adauga faina dizolvata in 50 ml de apa rece, pasta de tomate, cantitatea de supa ramasa si se continua fierberea. Cand carnea e pe jumatate fiarta, se adauga bamele, felii de rosii, sare si se continua fierberea 30 min. Spre sfarsit se adauga vin si sare de lamaie si se fierb 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise